New PDF release: 20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen)

By Sophie Allegaert

Een originele kijk op een bekende dichtbij-bestemming. Met tientallen gevarieerde guidance die je meteen zin geven om elk weekend naar de Belgische Kust te trekken.;;;Van De Panne tot Knokke en terug. 10 boeiende kustgemeentes, met elk een eigen identiteit, waar op elk second van het jaar wat te beleven valt voor jong en oud. Sophie Allegaert verkende de kustlijn van De Panne tot Knokke-Heist en ontdekte 10 boeiende kustgemeenten met elk een eigen identiteit. De Belgische Kust is een bestemming voor alle seizoenen waar van alles te beleven valt voor jong en oud: kilometers wandel- en fietsplezier, charmante belle-époquewijken, verrassende musea, uitnodigende winkelstraten en niet te vergeten uitgestrekte duinen en stranden. Variatie troef dus! De auteur bundelde 20 eet- en verblijftips voor een geslaagd weekendje weg. De sfeervolle beelden doen je nu al wegdromen. Wat dacht je van een lunch in een gestrande boot of een diner in een van de vele sterrenrestaurants? Daarna kun je zalig wegdromen in een designhotel of een knusse B&B. Bovendien vind je bij elke kustgemeente leuke doetips voor een bijzondere uitstap. Bezoek www.lannoo.be/kust voor meer information over deze uitgave en voor een handige interactieve kaart van de Belgische Kust.

Show description

Read Online or Download 20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Nujinull Nedjma,Frans van Woerden's Wilde vijg (Dutch Edition) PDF

Met gevaar voor eigen leven ontvlucht de twintigjarige Badra haar geboortedorp, waar zij tegen haar zin is uitgehuwelijkt aan een oudere rijke guy. In Tanger neemt zij haar intrek bij haar mondaine tanteSelma en leert het grote stadsleven kennen, dat in schril distinction staat met het benauwende traditionele leven op het Marokkaanse platteland.

Mark Schaevers's Orgelman (Dutch Edition) PDF

Orgelman verhaalt de wonderlijke wedergeboorte van een door Hitler vernietigd kunstenaar: Felix Nussbaum. was once zijn bestaan als balling vanaf 1933 moeilijk, aan het eind van de oorlog werd het tot op de grond verschroeid. Evenmin als zijn vrouw Felka Platek keerde Nussbaum terug van het laatste delivery naar het Oosten vanuit de Mechelse Dossinkazerne; niks restte van zijn schilderijen en zijn grote faam in het Berlijnse interbellum.

Geluk voor kinderen (Dutch Edition) by Leo Bormans,Sebastiaan van Doninck PDF

Eindelijk geluk op kindermaat in een magisch en groot boek Geluksexpert Leo Bormans, auteur van het succesvolle the area ebook of Happiness, schreef nu ook voorleesverhalen voor kinderen over de tien sleutels van geluk. Geluk voor kinderen is een speelse zoektocht naar oprecht geluk en een hot nest.

Tegen verkiezingen (Dutch Edition) by David van Reybrouck PDF

Onze representatieve democratie raakt steeds meer in het slop. De legitimiteit ervan wordt aangetast: steeds minder mensen gaan stemmen, kiezers worden grilliger in hun keuze, het ledenaantal van politieke partijen loopt dramatisch terug. Daarbij wordt de efficiëntie van de democratie minder: krachtdadig besturen wordt problematisch, politici moeten hun beleid steeds vaker afstemmen op de volgende verkiezingen.

Additional resources for 20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) (Dutch Edition) by Sophie Allegaert


by Brian
4.4

Rated 4.52 of 5 – based on 29 votes